ΑΜΑΝ μια Αναγέννηση!

Share:

Σπουδαία νίκη πέτυχε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών η Αναγέννηση. Στο φαινομενικά ντέρμπι της ημέρας οι «πράσινοι» κέρδισαν στη Δερύνεια την Ανόρθωση με 3-0 σετ και πήρε ψυχολογία, ενώ έχει ματς στο χέρι με την ΑΕ Καραβά.

Αντίθετα, η Ανόρθωσις δέχθηκε μάλλον μια άσχημη ήττα στη Δερύνεια και μένει στην 4η θέση.

Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη στο πρώτο σετ και βρέθηκε στο +4 11-07. Η Ανόρθωσις προσπάθησε να φέρει τα πάνω – κάτω και μείωσε στο -2 16-14. Η Αναγέννηση συνέχισε να υπερέχει και κέρδισε με 25-19 σε 23’ προηγούμενη 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ η Ανόρθωσις ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ και είχε ένα μικρό προβάδισμα δυο πόντων που διατηρούσε. Η Αναγέννηση όμως κατάφερε να προηγηθεί 17-16 και αύξησε σε 23-20 ενώ οι «πράσινοι» έκλεισαν το σετ με 25-21 σε 27’ και αύξησε σε 2-0 σετ.

Η Αναγέννηση άρχισε πιο δυνατά στο τρίτο σετ και προηγήθηκε 06-03. Οι «πράσινοι» δεν σταμάτησαν εκεί και αύξησαν σε 14-09 με την Ανόρθωση να μην έχει ρυθμό. Η Αναγέννηση διαμόρφωσε το 20-14 και οι παίκτες του Γ. Μέλκα διατήρησαν το προβάδισμά τους 23-18 επικρατώντας με 25-21 σε 24’ εξασφαλίζοντας μια πολύ σημαντική νίκη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. (Γ. ΜΕΛΚΑ):Antonic. Fellahoglu, Shvalev, Flores, Αποστόλου, Καραγιάννης – Λίμπερο: Παπαϊωάννου. – Αλλαγές: Στέκας, Τόφια.

ANΟΡΘΩΣΙΣ (Κ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ): Χρυσοστόμου, Halanda, Δημητρίου, Bjielica, Pepic, Κνέζεβιτς – Λίμπερο: Μιλτιάδους – Αλλαγές: Σαββίδης, Π. Χρυσοστόμου.

Διαιτητές: X. Maϊφόσιης –Κ. Στεφανή

Επόπτες: A. Bασιλείου – Β. Βασιλείου

Σημειωτές: Α. Μάρκου – Φ. Στέκα

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γ. Παπαγεωργίου

Παρατηρητής Αγώνα: A. Kαλλής

Πηγή http://new.volleyball.org.cy/archives/72592-Γιώργος Μιχαηλίδης

Previous Article

Τέλος ο Κατσαράβα

Next Article

Β’ Κατηγορία: Τελικά αποτελέσματα

You may also like

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial