Ανακοίνωση ΕΝΠ Πετόσφαιρας-“Ο κόμπος έφτασε στο χτένι”

Share:

Ανακοίνωση- διαμαρτυρία από τη πετοσφαιρική ΕΝΠ για το χθεσινό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.Η ΕΝΠ ηττήθηκε στη Λεμεσό από τη Νέα Σαλαμίνα με 3-0.Τα σετ του αγώνα ήταν 25-19,25-23,25-22.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Από την 1η μέρα που αναλάβαμε αυτήν την ομάδα πριν 3 χρόνια είπαμε πως δεν θα ασχολούμαστε με τη διαιτησία…πως θα πιστώνουμε τους διαιτητές και επόπτες για τυχόν ανθρώπινα λάθη και θα βοηθάμε πάντα στο έργο που επιτελούν….

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δυστυχώς απόψε στο “Σπύρος Κυπριανού” γίναμε μάρτυρες μίας πολύ κακής διαιτησίας η οποία μας αρνήθηκε με λανθασμένες και προκλητικές αποφάσεις να διεκδικήσουμε κάτι από τον αποψεσινό αγώνα! Σε καμία περίπτωση δεν μειώνουμε τη νίκη της Νέας Σαλαμίνας την οποία συγχαίρουμε. Με τους φίλους εκεί στην Νέα Σαλαμινά έχουμε εξαιρετικότατες σχέσεις!!! Αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει το δικαιωμα να αρνείται σε οποιανδήποτε ομάδα να διεκδικήσει τη νίκη εστω σε μία μέτρια βραδυά αγωνιστικά!

Ας σεβαστούν κάποιοι ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν επενδύσει για να ανέβει το άθλημα επίπεδα…αν ειναι αυτά που θέλουν να έχουν στο κυπριακό βόλλευ να μας το πουν ευθέως να γνωρίζουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε!!!

Έχει γίνει διπλή ένσταση για το σημείο που εκφράζουμε τα παράπονα μας και περιμένουμε τη δικαστική να μας καλέσει για να τοποθετηθούμε.

Να ξέρουν κάποιοι ότι δεν πρόκειται σαν ΕΝΠ Πετόσφαιρα να ανεχθούμε τέτοιες προκλητικές διαιτησίες στο μέλλον! Ας φροντίσουν να διορθωθούν ή να τους διορθώσουν!

Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης
ΕΝΠ Πετόσφαιρα

Previous Article

Πέρασε από το παλατάκι η Ανόρθωση, σπουδαία νίκη για Αναγέννηση

Next Article

Πρώτη νίκη της Ανόρθωσης απέναντι στην Αναγέννηση

You may also like

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial