Πρώτη νίκη της Ανόρθωσης απέναντι στην Αναγέννηση

Share:

Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών ήταν και η τρίτη προσπάθεια για την Ανόρθωση να πάρει την πρώτη νίκη και ήταν η φαρμακερή. Η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-1 σετ και πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν 2021-2022.

Η ομάδα του Κ. Χριστοφιδέλη ήταν πολύ καλή στο πρώτο και τέταρτο σετ με την Αναγέννηση να ανεβαίνει και να παίρνει το τρίτο σετ. Η ομάδα της Δερύνειας ηττήθηκε, όμως είναι ομάδα που θα είναι πάρα πολύ υπολογίσημη.

Εξαιρετική η Ανόρθωσις στο πρώτο σετ αφού από την αρχή πήρε τα ηνία. Δημιούργησε νταμπλ – σκορ 14-07 και  με μεγάλο σερί  11- -02 πήρε το πρώτο σετ με 25-16 σε 16’.

Στο δεύτερο σετ η Αναγέννηση Δερύνειας ήταν πολύ καλή και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι. Οι δυο ομάδες ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ και στα μέσα του σετ ήταν ισόπαλες 14-14. Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στη συνέχεια 19-19, όμως η Ανόρθωσις κατόρθωσε να επιβληθεί με 25-23 σε 31’ γράφοντας το 2-0 σετ.

Τα σημάδια ανάκαμψης που έδειξε η Αναγέννηση στο δεύτερο συνεχίστηκαν και στο τρίτο σετ  αφού προηγήθηκε 04-08 και 07-13 δείχνοντας αποφασισμένη να μείνει στο σετ. Η Αναγέννηση κρατούσε το γερό προβάδισμα 11-16 , ενώ η Ανόρθωσις με αλλαγές μείωσε σε 18-21. Ωστόσο, η Αναγέννηση  κέρδισε  με 22-25 σε 28’ μειώνοντας το σκορ σε 1-2 σετ.

Στο τέταρτο σετ η Ανόρθωσις έλεγξε στα αρχικά στάδια και προηγήθηκε 09-07, όμως η Αναγέννηση δεν την άφησε να ξεφύγει 12-11. Η «Μεγάλη Κυρία» κατάφερε να αποσπαστεί με πέντε πόντους 17-12 και τελικά κέρδισε με 25-16 σε 24’ κατακτώντας τη νίκη με 3-1 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(Κ.. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ): Bjelica, Pepic, Χρυσοστόμου Α., Halanda, Δημητρίου, Knezevic, – Λίμπερο: Πλατρίτης, – Αλλαγές: Πρωτοψάλτης, Χριστοφόρου, Χρυσοστόμου Π.,

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ.( Γ. ΜΕΛΚΑ): Torres, Αntonic, Καραγιάννης, Aποστόλου, Shvalev,Felahoglu– Λίμπερο: Παπαϊωάννου – Aλλαγές: Κούρμουζος,Στέκας, Χρυσοστόμου, Τόφια, Βερέϊς.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣΑ’ Α.Κωνσταντινίδης – Β’ Ι. Σοφοκλέους

ΕΠΟΠΤΕΣA’ Γ. Παύλου – Β’ Α. Αντωνίου

ΣΗΜΕΙΩΤΕΣ: Α’ M. Παπαμιχαήλ – Β’ Δ.Πέτρου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γ. Σοφοκλέους

Πηγή :https://new.volleyball.org.cy/

Previous Article

Ανακοίνωση ΕΝΠ Πετόσφαιρας-“Ο κόμπος έφτασε στο χτένι”

Next Article

Μεγάλη νίκη η Ομόνοια μέσα στο “παλατάκι”

You may also like

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial