Λόγια λόγια… μόνο λόγια!

Share:

Η Εθνική μας ομάδα για ακόμη μια φορά μας απογοήτευσε , όχι ότι μας ήρθε απρόσμενη η ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του αγώνα εναντίον της Μάλτας αλλά το βαρέλι της Εθνικής έχει πιάσει πάτο εδώ και πολύ καιρό!

Δε νομίζω να υπάρχει έστω και ένας υποστηρικτής της Εθνικής που να μην έχει ξενερώσει τελείως με τη εικόνα που βγάζει στο γήπεδο η Εθνική.Ο φίλαθλος κόσμος έχει μπουχτίσει από τα λόγια προπονητών, ποδοσφαιριστών αλλά και όλο των υπευθύνων της Εθνικής. Λόγια λόγια… μόνο λόγια και από πράξεις τιποτα.

Δεν είναι μόνο ότι δε παίρνουμε αποτέλεσματα, είναι και η κακή συνολική εικόνα που βγάζει η ομάδα τους τελευταίους μήνες.Δεν είναι μόνο φταίξιμο Κωστένογλου αλλά γενικό, από τον πρώτο που είναι ο πρόεδρος της ΚΟΠ μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο της Εθνικής. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται ριζική αλλαγή εδώ και τώρα και το καλύτερο παράδειγμα για να αρχίσουμε να μοιάζουμε Εθνική είναι η Μάλτα. Και  ως μικρότερη χώρα από μας σε πληθυσμό είναι παράδειγμα προς μίμηση. Μια χώρα χωρίς πολλή εκπροσώπηση σε συλλογικό επίπεδο σε σχέση με τις δικές μας ομάδες που έχουν διακριθεί στην Ευρώπη αλλά σε επίπεδο Εθνικών ομάδων μας έχει βάλει γυαλιά σε όλους τους τομείς και οφείλουμε να το παραδεχτούμε!

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα χωρών ίδιου βεληνεκούς με την Εθνική μας που μπορούμε να μιμηθουμε και επιτέλους να δούμε την αλλαγή έτσι ώστε να μπει στο σωστό δρόμο η Εθνική. Καιρός οι υπεύθυνοι να μην κάνουν του κεφαλιού τους!

ΥΓ1. Το πάθος που έβγαζαν ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι της Μάλτας στα γκολ τους δείχνει τη σημαντικότητα που έχει για αυτούς η Εθνική τους ομάδα. Όπως είπα και πιο πριν, παράδειγμα προς μίμηση!

Γ. Μ

Previous Article

Πρόγραμμα 5ης αγωνιστικής Β’ Κατηγορίας

Next Article

“Κάστρο” το Παλατάκι και δύο στα δύο για ΕΝΠ, πρώτη νίκη στο φινάλε για Ανόρθωση

You may also like

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial