Αναγέννηση Δερύνειας-Ανακοίνωση για το πρώτο της επίσημο παιχνίδι

Share:
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννησης προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί  στο στάδιο Αναγέννησης Δερύνειας.Για να μην επικρατήσει δυσφορία στο κόσμο της ομάδας έδωσε αναλυτικά τους τρόπους εισόδους για τους φίλους της
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Δερύνειας ενημερώνει τα μέλη και φίλους του Σωματείου, ότι το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/09 και ώρα 19.00, στο στάδιο Αναγέννησης Δερύνειας.
Στο γήπεδο θα υπάρχουν δυο εισόδοι για εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού.
Για τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας θα ανοίξει η βόρεια είσοδος (πλευρά Κλειστής Αίθουσας Αθλοπαιδιών) και για τους φιλάθλους του Σωματείου μας, θα λειτουργήσει η νότια εισοδος (πλευρά συνοικισμού Δερύνειας).
Για τους φιλάθλους της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται στο οίκημα του Σωματείου, στο Μουσείο Cafe Bar Resto και στο The Amphitheater bar & more .
Για τους φιλάθλους της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, εχει δοθεί αριθμός εισιτηρίων στο Δ.Σ. και παρακαλούνται οι φίλαθλοι να επικοινωνήσουν με το Σωματείο τους.
Οι εισόδοι του σταδιου για το κοινό θα ανοίξουν στις 17:30.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως καταλάβουν την κερκίδα του Σωματειου τους, η οποία έχει οριστεί πιο πάνω.
Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται βάση των σχετικών πρωτοκόλλων και της εγκυκλίου της ΚΟΠ. 🟩⬜️
Previous Article

Αναγέννηση Δερύνειας – Κάλεσμα του Δ.Σ προς τους φίλους της ομάδας

Next Article

5αρα της Σίτι στην Άρσεναλ!

You may also like

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial