ΒΡΑΖΟΥΝ οι μικρές κατηγορίες: “Mας διαλύσατε”

Share:

Η Αναγέννηση Δερύνειας εξέδωσε ανακοίνωση μετά τις ελαφρύνσεις των μέτρων στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή στη δράση στις μικρές κατηγορίες.

Δυστυχώς εκεί που αρχικά ακυρώσαμε την εξόρμηση μας στο χιονισμένο Τρόοδος το Σαββατοκυρίακο 6-7 Φεβρουαρίου γιατί θα παίζαμε μπάλα έρχονται τώρα και μας τα αλλάζουν.
Και για να δείτε πόσο άτυχοι είμαστε τα mall ανοίγουν την Δευτέρα 08/02 και δεν μπορεί να γίνει ο μαγικός συνδυασμός mall – Τρόοδος για το Σαβαττοκυρίακο.
Υ.Γ. Κύριοι, έχουμε πέραν των 20 επαγγελματικών συμβολαίων παίκτες, προπονητές, φροντιστες κτλ . Θα μας διαλύσετε…😡

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση μετά την αποφάση της κυβέρνησης που αναστέλλει εκ νέου την επανέναρξη των αγώνων στις μικρές κατηγορίες.

“Μετά την απόφαση της κυβέρνησης που αναστέλλει εκ νέου την επανέναρξη των αγώνων στις μικρές κατηγορίες, σαν Άρης Λεμεσού με 90 χρόνια ιστορίας και προσφοράς, ένα έχουμε να πούμε, είστε επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !
Απαιτούμε να μας πείτε με ποιο σκεπτικό και με ποια υγειονομικά στοιχεία και δεδομένα κύριοι δεν επαναλειτουργεί το πρωτάθλημα της β κατηγορίας ενώ συνεχίζουν κανονικά τα πρωταθλήματα Α κατηγορίας και γυναικείο, futsal, handball, βόλλεϊ, μπάσκετ κλπ?

Κύριοι δεν σέβεστε καθόλου τους εκατοντάδες κύπριους ποδοσφαιριστές, προπονητές και εργαζόμενους που εργάζονται στις μικρές κατηγορίες.

Μας λέτε ότι είναι ακίνδυνο να μαζευτούν 50 ηλικιωμένοι (ευπαθείς ομάδες) στην εκκλησία και όχι 22 ποδοσφαιριστές σε ένα γήπεδο.

Είναι ακίνδυνο να βρίσκονται 300+ άτομα στα mall αλλά επικίνδυνο να υπάρχουν 50 άτομα σε ανοικτό γήπεδο.

Είναι ακίνδυνο να βρίσκονται 25 μαθητές σε μια αίθουσα 20 τετραγωνικών, αλλά επικίνδυνο να παίζουν ποδόσφαιρο σε ανοικτό γήπεδο”.

Ανάρτηση από τον Ανδρέα Κυπριανού μετά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης για το “ξεκλείδωμα” της χώρας. Το ποδόσφαιρο δεν περιλαμβάνεται στις φάσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Η ανάρτηση του Κύπριου άσου:

“Δώστε μας πίσω την ζωή μας, την χαρά μας και την αγάπη μας, δώστε μας πίσω την πελλαρα μας”.

 

Previous Article

Αποκλειστικό: “Μπαμ” με Μανώλη η Δερύνεια

Next Article

Τιμούρ: «Η Ανόρθωση σου χρωστά πολλά»

You may also like

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial