Λάζος: “Εμείς είμαστε υπέρ του VAR”

Share:

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος μίλησε στην εκπομπή “ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ”.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για την πρόσληψη του Γιάννη Θεοδώρου.

“Ο Γιάννης βρίσκεται μαζί μας εδώ και τέσσερις μήνες. Ανάλαβε το πόστο του Γενικού Διευθυντή του σωματείου μας. Θέλουμε να ανεβαίνουμε επίπεδο. Έχει μεγάλη εμπειρία, είναι νεαρός, έχει αρκετές γνώσεις. Θα έχει την ευθύνη του προσωπικού”.

Για τις εμφανίσεις της Νέας Σαλαμίνας.

“Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις της ομαδας και με την πρόοδο και την βελτίωση που έδειξαν. Η ήττα της ομάδας από την Ανόρθωση δεν μηδενίζει την προσπάθεια και την δουλειά που γίνεται. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε αυτή την ανοδική πορεία. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν την σκληρή και καλή δουλειά, με απώτερο σκοπό να μαζέψουμε στα επόμενα παιχνίδια όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μπαίνει πίεση για εξάδα ή το οτιδήποτε άλλο. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Απόλλωνα”.

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

“Ο Κυριακάτικος αγώνας είναι πάρα πολύ δύσκολος. Ο Απόλλωνας είναι ένας που τους βασικούς διεκδικητές τους τίτλου και δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται σε αυτή την θέση. Γίνεται καλή δουλειά, υπάρχει ποιότητα. Όμως με όλο τον σεβασμό στον Απόλλωνα, αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα διεκδικήσουμε τις δικές μας πιθανότητες για βαθμό ή βαθμούς. Μια νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο θα έχει πολλά οφέλη πέραν από το βαθμολογικό”.

Για τα αγωνιστικά νέα της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή με εξαίρεση τους σοβαρά τραυματίες, Πάβελ, Μπέριο και Αντιόλο. Ο Πάβελ πηγαίνει πολύ καλά. Και αν συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος Ιανουαρίου υπολογίζουμε να μπορεί να ξεκινήσει και να ακολουθεί και μέρος του κανονικού προγράμματος. Είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό”.

Για τα πολλά διαιτητικά λάθη που γίνονται πάρα την ύπαρξη του VAR.

“Βλέπουμε ότι όντως υπάρχουν λάθη. Πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου όμως ταυτόχρονα πρέπει να βελτιώνεται η όλη κατάσταση. Είναι μια εξέλιξη της τεχνολογίας και θεωρούμε ότι είναι σημαντικό όπλο για να αποφεύγονται τα σοβαρά λάθη σε αγώνες. Εμείς είμαστε υπέρ του VAR. Είμαστε μια ομάδα που έχει βιώσει αδικίες στην ιστορία μας. Είναι ένα καλό εργαλείο”.

Previous Article

Οδικά έργα σε Σωτήρα – Λιοπέτρι | Kλειστοί δρόμοι

Next Article

Παραβιάστηκε από επιτήδειους το Κοινοτικό Γήπεδο Αυγόρου | Κάλεσμα για εντοπισμό των δραστών

You may also like

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial