ΕΝΠ σε Σελλά: “Η προκλητική σου συμπεριφορά ήταν η γενεσιουργός αιτία!”

Share:

Με προσωπική του δήλωση, ο πρόεδρος της Πετρολίνα ΑΕΚ, Βασίλης Σελλάς, αναφέρθηκε σε επεισοδιακό παιχνίδι της ομάδας του με την Ε.Ν.Π. – Η δήλωση για τον «γυαλάκια αλεξιπτωτιστή παράγοντα» και τον «έφορο για… ομάδα μπάντμιγκτον» προκάλεσαν αίσθηση!

Η επίσημη Ένωση απάντησε στα όσα ανέφερε ο κ. Σελλάς, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο σεβασμός στο προσωπό του είναι δεδομένος, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι η προκλητική του συμπεριφορά ήταν γενεσιουργός αιτία για τις αντεγκλήσεις που ακολούθησαν.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:

Εις απάντηση στον φίλτατο Πρόεδρο της ΑΕΚ Λάρνακας Καλαθόσφαιρας και την ανάρτηση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.
Αγαπητέ φίλε Βασίλη, ο σεβασμός προς το πρόσωπο σου, την ομάδα και το θεσμό που εκπροσωπείς είναι δεδομένη και το γνωρίζεις αν και όλοι οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι το αστέρι σου είναι ετερόφωτο.
Επίσης η αγάπη σου στην ομάδα μας είναι γνωστή και το ότι φόρεσες τον τσολία στο στήθος σου για 3 χρόνια σε κάνει ένα από μας.
Η ένταση της στιγμής και αντεγκλήσεις κατά τη διάρκεια ένος αγώνα που σε εξέλιξη ήταν ο πλέον δραματικός του φετινού πρωταθλήματος δεν έπρεπε να σε παρασύρουν σε σχόλια ανάρμοστα. Η ευθύνη επιμερίζεται εξίσου και η προκλητική σου συμπεριφορά ήταν γενεσιουργός αιτία.
Με την επικοινωνία μας μετά τον αγώνα και τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν θεωρήσαμε ότι έλυσαν το όποιο θέμα. Τι άλλαξε 4 μέρες μετά;
Καταληκτικά σου αποστέλλουμε την αγάπη μας και σε περιμένουμε να καθίσουμε μαζί στον επόμενο μας αγώνα και να λύσουμε την όποια παρεξήγηση.
Υ.Γ.1 Ο αλεξιπτωτιστής με τα γυαλάκια στον οποίο αναφέρεσαι προσεδαφίστηκε πριν πολλά χρόνια και θήτευσε και σαν πρόεδρος τόσο της ΕΝΠ ποδόσφαιρο όσο και της ΕΝΠ καλαθόσφαιρα.
Υ.Γ. 2 Όσο αφορά την δημιουργία τμήματος Αντιπτέρισης (μπάντμιντον) θα το λάβουμε σοβαρά υπόψη και αν ποτέ υλοποιηθεί δεσμευόμαστε ότι επικεφαλής θα είναι ο περί ου ο λόγος.

Θυμίζουμε και την ανακοίνωση του προέδρου της ΑΕΚ:

Αναλυτικά:
“Αναφορικά με το καλαθοσφαιρικό παιχνίδι μεταξύ Ε.Ν.Π. – Πετρολίνα ΑΕΚ στις 04.01.2021 και την ένταση που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια του, λόγω και της έκτασης που πήρε στα Μ.Μ.Ε, νοιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ δημόσια και να ξεκαθαρίσω την θέση μου.

Δεν σας κρύβω τον έντονο μου προβληματισμό, επειδή όλες αυτές τις ημέρες προσπαθώ να αναλύσω και να καταλάβω από που μπορεί να πηγάζει όλο αυτό το μένος που εξαπολύθηκε εναντίον μου από μέλη του Συμβουλίου της Ε.Ν.Π., άνευ λόγου και αιτίας. Από μέλη μιας ομάδας της οποίας στο παρελθόν υπηρέτησα ως παίκτης, επί 3 συναπτά έτη, από το 2008 μέχρι το 2011 με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας την σεζόν 2009 -2010. Προφανώς οι συγκεκριμένοι, είτε δεν γνώριζαν, είτε γνώριζαν και αδιαφόρησαν. Τώρα εάν κάποιοι ενοχλήθηκαν γιατί υποστήριζα την ομάδα μου, στην οποία τυχαίνει να είμαι και Πρόεδρος, τότε το μόνο που μπορώ να τους ευχηθώ είναι καλή ψυχική υγεία …

Παρόλο που κάποια άτομα της Ε.Ν.Π. επικοινώνησαν μαζί μου την επόμενη μέρα του παιχνιδιού για να μου απολογηθούν προσωπικά, με λυπεί αφάνταστα το γεγονός ότι η επίσημη Ε.Ν.Π. δεν τοποθετήθηκε επί του όλου θέματος. Εκτός και αν αυτή η στάση καλλιεργείτο εδώ και καιρό και έτσι συμπεριφορές είναι ανεκτές εκ μέρους της. Εξάλλου ο συγκεκριμένος έφορος που ξεκίνησε την όλη κατάσταση στο Παραλίμνι και στο παιχνίδι στην Λάρνακα απευθυνόταν προς το πρόσωπο μου με παρόμοιες εκφράσεις, παρόλο που μετά το τέλος του παιχνιδιού όταν του ζήτησα τον λόγο δεν το παραδέχθηκε.

Η συμβουλή μου προς αυτόν, είναι ότι εάν δεν το σ… μην π… και εάν δεν αντέχεις την πίεση ενός καλαθοσφαιρικού αγώνα, σου συνιστώ να γίνεις έφορος σε ομάδα μπάντμιντον. Όσο αφορά τον γυαλάκια αλεξιπτωτιστή παράγοντα, ό οποίος καταφέρθηκε εναντίον μου με «ωραίους» χαρακτηρισμούς, η συμβουλή μου προς αυτόν είναι η ακόλουθη. Πριν καταφέρεσαι εναντίον κάποιου ατόμου θα ήταν φρόνιμο πρώτα να είσαι σίγουρος για τον λόγο που το κάνεις, δεύτερον, πριν γίνεσαι παράγοντας ενός σωματείου να γνωρίζεις την ιστορία του, γιατί στο μέλλον «άθελα» σου, μπορεί να «στολίζεις» έναν Πρόεδρο άλλου Σωματείου που μπορεί «όλως τυχαίως» να φόρεσε την φανέλα της ομάδας σου και να κέρδισε και κανένα πρωτάθλημα…

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι αυτή η συμπεριφορά, δεν θα επηρεάσει μελλοντικά την σχέση μου με την Ε.Ν.Π. ,όσο και αν κάποιοι το επιθυμούν. Οι αναμνήσεις, η αγάπη και η αλληλοεκτίμηση που χτίστηκε την 3ετία που ήμουν στην ομάδα, είναι και θα παραμείνουν αναλλοίωτες. Εγώ θα συνεχίσω να νοιώθω σαν το σπίτι μου όποτε επισκέπτομαι το Παραλίμνι. Και φυσικά όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο Κίτιον όποτε επισκέπτονται την Λάρνακα, πλην βεβαίως του υποσχόμενου εφόρου στο μπάντμιντον και του αλεξιπτωτιστή παράγοντα, έτσι για να εξηγούμαστε…

Υ.Σ. Λιοπέτρι εμείς οι 2 τα είπαμε και εξηγηθήκαμε…

Με εκτίμηση Βασίλης Σελλάς Πρόεδρος Πετρολίνα ΑΕΚ”

Previous Article

Σπουδαία νίκη για Αχυρώνα – “Χ” η Αναγέννηση – Έχασε ο Ονήσιλος (βαθμολογία)

Next Article

ΕΝΠ: Ευχές στον Μπαρμπόσα

You may also like

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial