Ανόρθωση: Συνάντηση Κετσπάγια – Χαμπουλλά

Share:

Συνάντηση ανάμεσα στον Τιμούρ Κετσπάγια και τη διοίκηση της Ανόρθωσης θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας με θέμα συζήτησης τα επόμενα βήματα στον μετεγγραφικού σχεδιασμού. 

Εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του Σπύρου Ρισβάνη, ο οποίος από το απόγευμα της Τετάρτης είναι στην Κύπρο. Ο Ελλαδίτης είναι έτοιμος από αγωνιστικής άποψης, καθώς συμμετείχε στις προπονήσεις του Ατρόμητου και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στασιμότητα παρατηρείται στην περίπτωση του Νίκα Νινούα. Αν και στον ΠΑΟΚ ήταν καταρχήν θετικοί για παραχώρηση του Γεωργιανού μέσου με τη μορφή δανεισμού, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης καθυστερούν να ανάψουν πράσινο για ολοκλήρωση της μετεγγραφής και στην «Κυρία» έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν εναλλακτικές επιλογές.

Το κεφάλαιο Νινούα δεν έχει κλείσει για την ομάδα της Αμμοχώστου, όμως ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζονται να στραφούν σε άλλη λύση για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

goal.com.cy – Πανίκκος Θεοδοσίου

 

Previous Article

Μανούσος: «Θα βοηθήσει την Ανόρθωση ο Ρισβάνης»

Next Article

Τέλος και επίσημα ο Γκόρτον Σίλντενφελντ

You may also like

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial