Ενημέρωση για Αμπαρτζουμιάν

Share:

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση ενημερώνει τι έγινε στην περίπτωση του Χοβχάννες Αμπαρτζουμιάν:

Με απόφαση της UEFA ο αγώνας της με τα Σκόπια στο πλαίσιο του UEFA Nations League ορίστηκε να διεξαχθεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Στάδιο ΓΣΠ της Λευκωσίας την Τετάρτη (18/11, 19:00). Με την άφιξη της αποστολής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της σε τεστ Κορωνοϊού όπως προνοεί το πρωτόκολλο της UEFA «Return to play».

Σε επικοινωνία μας με την ομοσπονδία της Αρμενίας, λάβαμε την ενημέρωση πως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ηovhannes Ηambardzumyan ήταν αρνητικός στον σχετικό έλεγχο και για αυτό το λόγο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του.

Όμως με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας και του συλλόγου, λόγω του υψηλού αριθμού θετικών στον ιo κρουσμάτων της Εθνικής Αρμενίας ο ποδοσφαιριστής δε θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και θα παραμείνει σε απομόνωση στη βάση του πρωτοκόλλου στενής επαφής κρούσματος του υπουργείου υγείας. Ξεκαθαρίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής μας δεν ήρθε σε επαφή τις τελευταίες 10 μέρες με οποιοδήποτε άλλο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επίσης ενημερώνουμε πως δεν έχει οποιοδήποτε σύμπτωμα της νόσου και είναι καλά στην υγεία του.

Η προστασία της δημόσιας υγείας είναι καθήκον όλων μας σε αυτή τη δοκιμασία που περνά ο τόπος μας και για την Ανόρθωση Αμμοχώστου προτεραιότητα.

Επί τη ευκαιρία, ευχόμαστε στον Hovhannes ταχεία επιστροφή στις υποχρεώσεις της ομάδας μας και καλούμε τους πολίτες όπως συμμορφώνονται με τα μέτρα της πολιτείας για προστασία από τη νόσο COVID-19.

Υ.Γ.: H δημοσιοποίηση του ονόματος έγνε με τη σύμφωνο γνώμη του ποδοσφαιριστή μας.

Previous Article

Τα έχωσε κανονικά στον Τιμούρ!

Next Article

Παραλίμνι: Πρόγραμμα-βουνό

You may also like

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial