Οι πρώτες μας συμβουλές

Share:

Η εξιδικευμένη ομάδα του NAsports από τούδε και στο εξής θα σας δίνει τις δικές της συμβουλές για το Fantasy Premier League μέχρι το τέλος της χρονιάς. Όπως έχετε ενημερωθεί το δικό μας πρωτάθλημα έχει ήδη δημιουργηθεί και θα μοιράσει δώρα αξίας 1000 ευρώ. Ο κωδικός είναι z51ix2.

Ξεκινάμε λοιπόν.

1)Οι «παγκίτες» μας φέτος θα παίξουν σημαντικό ρόλο, καθώς ανά πάσα στιγμή, κάποιος παίκτης μπορεί να μείνει εκτός λόγω πανδημίας. Όμως, ας υποθέσουμε και το χείριστο σενάριο, 3-4 παίκτες να βρεθούν θετικοί στον  κορονοϊό, τι κάνουμε όταν δεν έχουμε δυνατό πάγκο; Πάμε στο πάτο. Οι περισσότεροι δεν θα ακολουθήσουν αυτή τη τακτική, αλλά στο FANTASY πρέπει να ξεχωρίζεις, έτσι, ίσως είναι η ευκαιρία σου.

 

 

2)Η φετινή χρονιά δεν θα είναι σαν τις προηγούμενες ελέω πανδημίας. Έτσι, θα πρέπει να παίξουμε αρχικά safe. Θυμάστε τον Di Maria το 2014; Όλοι «ξοδέψαμε» για να τον πάρουμε στην ομάδα μας αλλά, από πόντους…. τίποτα. Ήρθαν σπουδαία ονόματα φέτος στην premier league, αλλά καλύτερα ας τους δούμε πρώτα και μετά να “υπογράψουν” στην ομάδα μας.

Πάμε με έμπιστες και κλασικές επιλογές, αυτές που σας έδωσαν πέρσι τους πιο πολλούς πόντους.

Previous Article

Fantasy: Τι αλλάζει φέτος

Next Article

Έρχεται!

You may also like

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial